Mitől lehet ez a fagyás?
Játék közben fél óra, óra után lefagy a gép. Konkrétan a hang beakad, elkezd zúgni, a kép pedig fehéren becsíkozódik, átlósan sok kis apró fehér csíkkal, aztán elmegy a kép, a monitor nem talál jelet, de a hang a zúgás ugyanúgy marad. Aztán már csak az újraindítás segít rajta.
Régebben ezt a PES 15-nél, most meg a Lol-nál csinálta.
Játszottam már más játékokkal is de nem emlékszem hogy másnál is ezt csinálta volna.
Néztem közben hőfokokat is a videókártya és a proci is 60 fok körül volt max.
Normáls esetben (netezés, filmezés közben) nem szokott vele gond lenni.
A gép:
Proci: Amd athlon 64 4850e
Gpu: Geforce 9600gt
mobo: Msi k9 neo v2
Táp: Codegen 400w (igen, tudom hogy ajtótámasznak se, de így kaptam szóval ez van)
Hdd: Hitachi 320gb
A proci hűtő az csörög csattog, szóval biosba levettem a legkisebb fordulatra amíg el nem éri az 55 fokot útánna auto. növeli a fordulatot.
A fagyás után az északi híd nagyon forró és a tápból is jön ki egy kis "égett" (vagy nem is tudom milyen) szag.
Én is tápra gondoltam.
Most is lefagyott egy félóra után.
Pénzem nekem nincs se tápra se videókártyára meg amúgy sem költenék már erre a gépre úgy hogy marad az hogy nem játszok. :D
Azért köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!