Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet ez a fagyás?

Mitől lehet ez a fagyás?

Figyelt kérdés

Játék közben fél óra, óra után lefagy a gép. Konkrétan a hang beakad, elkezd zúgni, a kép pedig fehéren becsíkozódik, átlósan sok kis apró fehér csíkkal, aztán elmegy a kép, a monitor nem talál jelet, de a hang a zúgás ugyanúgy marad. Aztán már csak az újraindítás segít rajta.

Régebben ezt a PES 15-nél, most meg a Lol-nál csinálta.

Játszottam már más játékokkal is de nem emlékszem hogy másnál is ezt csinálta volna.

Néztem közben hőfokokat is a videókártya és a proci is 60 fok körül volt max.

Normáls esetben (netezés, filmezés közben) nem szokott vele gond lenni.

A gép:

Proci: Amd athlon 64 4850e

Gpu: Geforce 9600gt

mobo: Msi k9 neo v2

Táp: Codegen 400w (igen, tudom hogy ajtótámasznak se, de így kaptam szóval ez van)

Hdd: Hitachi 320gb

A proci hűtő az csörög csattog, szóval biosba levettem a legkisebb fordulatra amíg el nem éri az 55 fokot útánna auto. növeli a fordulatot.

A fagyás után az északi híd nagyon forró és a tápból is jön ki egy kis "égett" (vagy nem is tudom milyen) szag.

2016. dec. 4. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Tápot azonnal cseréld, mert ez az életveszélyes kategóriába tartozik. Az okozhatja az egész fagyást. De tényleg fontos, mert a kaki táp tönkrevághatja az egész gépet.
2016. dec. 4. 19:11
 2/4 anonim válasza:
Szerintem videókártya gond lesz
2016. dec. 4. 19:11
 3/4 anonim válasza:
Persze a táp csere után gondolkodj a videókártyán
2016. dec. 4. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is tápra gondoltam.

Most is lefagyott egy félóra után.

Pénzem nekem nincs se tápra se videókártyára meg amúgy sem költenék már erre a gépre úgy hogy marad az hogy nem játszok. :D

Azért köszönöm a válaszokat.

2016. dec. 4. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!