Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nekem melyik videókártya érné...

Nekem melyik videókártya érné meg jobban? GTX 950 vs RX460 4gb

Figyelt kérdés

Most 37 ezerbe lenne egy új gtx950, de egy 4gb-s rx460, viszont 42 ezer. (Csak 4gb-s verziót vennék)

1360x768-as a monitorom. Leginkább játékra kéne.

Azon belül, gta5, rainbow 6 siege, battlefield 1 és hasonló magas gépigényű játékok.

Ezekkel játszom általában, csak kevésnek érzem már a HD5870-et.

A lényeg, hogy játékokat minél folyékonyabban, szebben vigye.

A graphics settings, általában low (a mostani kártya miatt) de szeretnék medium-ig nyújtózkodni legalább.

Melyik kártya lenne jobb? Ha jövöre is gondolunk? Legalább 1 de inkább 2 évet szeretnék, hogy kibírjon.

Esetleg megéhezzek egy 1050ti-t, 63 ezerért?

A tápom corsair cx400, bírnia kell a fent említett kártyákat.

Esetleg minél olcsóbb-minél jobb kártyákat tudnátok ajánlani?

Használt is lehet, de újat jobban szeretnék.

Előre is köszi, minél több választ várok :)

2016. dec. 3. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
rx460-ra minek 4GB? Ráadásul ilyen alacsony felbontásra? Felesleges. RX460 pedig minden szempontból jobb a GTX950-nél. Egyébként 38 ezertől 1050 is kapható.
2016. dec. 3. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
És abból "Palit" verziót is lehet venni? Azért kédezem mert kisebbnek tűnik és csak egy ventilátorja van. Gyengébb lehet a nyagyobbik (pl asus vagy gigabyte) változattól? Mert láttam "mini"-t is. Nem szeretném hogy ez az legyen.
2016. dec. 3. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Rx460 2gb 35k

Ha találsz 2 ventis 1050-et, akkor az úgy 42k-ig megéri.

1050 ti is talán szóba jöhet, de akkor már rx470 igazából jobb lenne

2016. dec. 3. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár nem tudom hol nézted a 1050ti árát, de 53 már sok helyen 2 ventis giga meg msi minőségi változat is.

Annyiért az is opció.

2016. dec. 3. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!