Portaszító laptop ötlet?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, manapság a fekete színű laptop a divat, tükröződő képernyővel. Pedig szerintem ugyanolyan igény lenne fehér és szürke billentyűzetre és matt kijelzőre, de nem tudom mi jár a gyártók fejében...
Na szóval a problémám, hogy a fekete billentyűzet állandóan poros lesz, és a visszatükröződő kijelzőm is, ami nem probléma alapesetben, ha szobában használom, de útközben nagyon zavaró!
valakinek van ötlete, hogyan lehet portaszító réteget kialakítani valami spray-el vagy egyéb megoldással?
Fárasztó mindig törölgetni a mikroszálas törlőkendővel.
2010. máj. 1. 11:01
2/5 A kérdező kommentje:
ezt most viccnek szántad?
2010. máj. 1. 11:09
4/5 A kérdező kommentje:
1 font? na ne már! ez vicc! :DDDDD
ilyen fóliát 2 forintért veszek.
emellett hogyan fog akkor szellőzni, ha letakarom? a levegőnek valahol be kell mennie, hogy hűljenek az alkatrészek...
2010. máj. 1. 11:15
5/5 anonim válasza:
szilikon, a laptop meg alulról kapja a levegőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!