Miért nem működik egyre sűrűbben a laptopomon a bal egérgomb?
Figyelt kérdés
Dell Latitude E6430-asról van szó. Bár a felső bal gomb mindig működik, sokszor kényelmesebb az alsót nyomni. Tudom, lehet úgy is klikkelni, hogy rákoppintok a touch padre, de erre nem tudok ráállni. A gombot kell cserélni? Vagy lehet csak annyi, hogy poros lett, és ki kell tisztítani? Nem nagyon merem egyedül itthon szétszedni olyan szinten, hogy az egér alá nyúljak, szóval szervizben mennyiért tisztítanák ki? De csak akkor vinném tiszíttatni, ha ez megoldaná a problémát.2016. dec. 3. 18:23
1/2 A kérdező kommentje:
Amúgy eléggé szeszélyes...
Most éppen megbízhatóan működik, aztán gondol egyet, és akkor egyáltalán nem. Aztán ha erősen megnyomom, akkor megint jó lesz kb. fél órára, szóval nem az van, hogy mondjuk 5 random kattintásból 2-3 sikerül, hanem néha jó, néha nem, hosszabb ciklusokban váltakozva.
2016. dec. 25. 22:48
2/2 A kérdező kommentje:
(Nem állítgatok közben át semmit, a pöcökegérhez tartozó gomb, illetve az USB-s egér mindig működik. Amikor nem volt jó az alsó balgomb, volt, hogy kipróbáltam, hogy szoftveres-e (Win10 x64) a hiba, elindítottam a BIOS-t (vagy itt már UEFI-nek hívják?), egérrel működik ott is a navigáció, és akkor éppen ott sem tudtam az alsó (tapipadhoz tartozó) bal egérgombbal kattintani.
2016. dec. 25. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!