Van EU kiosztású Corsair K70 Rapidfire billentyűzet?
Ha létezik belőle tudnátok nekem linkelni olyan oldalt, ahol ez beszerezhető?
Előre is köszönöm a segítséget!
Igen, tudom, én is ISO (EU) kiosztású Corsair Strafe RGB-t vettem tavaly.
Viszont én a helyedben várnék pár hetet, a karácsony utáni időszakig minimum, mert most nagyon túl vannak árazva. (Ha csak az árgrafikont nézed, hogy átlagosan 42k-ért kapható volt, most meg legtöbb helyen 48-52k között van...)
Ahogy elnéztem, csak Cherry MX Speed kapcsolóval elérhető. Az lényegében Red, a Corsair saját kis módosításaival.
Nekem Brown kapcsolós van, szimpatikusabb volt a Reddel szemben, viszont elég hangos. Nekem nem is tűnt fel, mennyire hangos tud lenni, amíg nem hallottam valaki mást használni :)
A Karácsony előtti leakciózásokban ne bízz azért. Az a szokás, hogy felviszik az árakat, és azokból akcióznak le. Pl. van egy termék, aminek hetek óta követem az árát. Laza 40%-kal felemelték a korábbi árát, hogy azt most leakciózzák 10%-kal...
A képpel pedig ne törődj. A termék neve a lényeg. A kép csak illusztrációként szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!