Ha berakok a gépembe egy videókártyát, akkor azzal nem hajlandó működni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy HP Compaq dc5700-as gépem. Ha berakok egy Ati Radeon HD 3450-es kártyát, akkor bekapcsolás után csak egy hosszú sípszót szólaltat meg a gép, de képet nem ad, nem történik utána semmi. Szerintetek miért van?2016. dec. 2. 19:23
1/3 anonim válasza:
Nézd meg, hogy amikor beraktad a kártyát a foglalatba bekattant-e rendesen a helyére.
2/3 anonim válasza:
Közben utánanéztem ennek az alaplapnak. A PCIexpress foglalat alá az van írva, hogy "ADD2 support only". Ez az alaplappi videónak egyfajta kivezetése. Csak ADD2 kártyával bővíthető.Gyakorlatilag az alaplapi chip integrált kártyájának egyfajta kivezetője, nem teljes értékü videókártya.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, hát köszönöm szépen.
Gondoltam, hogy itt jobban tudnak nekem segíteni, mivel ti csak jobban értetek hozzá. Én hiába néztem meg a gépem dokumentumát, abban nem találtam semmi használható információt. Bár erről, amit leírtál, még nem is hallottam, úgyhogy ma is új információkkal gazdagodtam. :)
Köszönöm szépen még egyszer!
2016. dec. 4. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!