Outemu blue Mechanikus switch vélemény?
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 18:36
1/5 Panda Péter válasza:
jobb fajta cherry klón, de én nem ajánlanám játékra.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2016. dec. 2. 19:19
3/5 Panda Péter válasza:
a blue switch jellemzője, hogy lenyomásnál van egy "bump" érzés, illetve hallod is ahogy kattan - ergo rohadt hangos, emiatt inkább gépelésre javasolt. brown-nál érzed a bumpot, de nincs extra hang, rednél és black-nél pedig lineáris a bill útja, csak a black-et nehezebb lenyomni. a legjobb az lenne ha el tudnál menni valahova ahol több féle switch-el szerelt bill ki van állítva, hogy megnyomkodd őket, melyik tetszik.
én redet használok, de legtöbben talán a barnára esküsznek, ami afféle átmenet a nagyon kattogós blue-k és a lineáris kapcsolók között.
4/5 A kérdező kommentje:
A switchek között tudom a különbséget, én azt hittem, hogy maga a gyártó által készített switchet nem ajánlod :)
2016. dec. 3. 20:00
5/5 Panda Péter válasza:
jah nem, általánosságban a kéket. csak valamiért a sárgák nagyon rá vannak izgulva a kattogós hangjára, ezért a legtöbb alis/ebay-es olcsójános mecha bill blue switch-es. de amúgy maga Outemu úgy tudom nem rossz klón, jobbnak mondják mint pl a Kaihl-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!