Videocard: Ati Radeon 4770- Miért nem érzékeli a gépem?!
Drága édesapámmal egy gépet vagyok kénytelen használni, amiben nagyon szeret nyúlkálni, és a merevlemezeit pakolni, és a kábeleket dugdosni..
Így történt, hogy egyik este még tökéletesen működött, majd másnap reggel, amikor bekapcsoltam, és videót akartam nézni(odaáig semmi nem tűnt fel) láttam, hogy iszonyúan szaggat. Majd megnéztem a beállításokat, ki-bekapcsoltam, kábeleket megnéztem, hogy rendesen be vannak-e dugva, majd megállapítottam, hogy ránézésre minden rendben. Viszont a gépem hihetetlenül akadozik, amikor egy közönséges ablakot akarok mozgatni, akkor is laggol.. Ismerem a [link]
oldalt, ahol arra a meglepő tényre jutottam, hogy kis hijján nem is érzékeli a videokártyámat..
Required You Have
Video RAM 128 MB No
Hardware T&L Yes No
Pixel Shader version 2.0 0.0
Vertex Shader version 2.0 0.0
CPU: 2,66GHz
GPU-Z: CORE: 770MHz - Mem:800MHz
CPU sebesség: 2666MHz
Rendszer memória: 1535Mb
XP-m van sp2-vel (azt hallottam okosobbaktól, hogy a 3 az belassítja a gépet)
Ha hosszú válaszotok van, illetve könnyebben tudnátok segíteni msn-en, akkor itt a címem: petee.off@hotmail.com
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!:)
Tudnátok esetleg linket küldeni?:S A google általában a barátom, de most nem..
Válaszotokat nagyon-nagyon köszönöm!:)
jobb oldalt a Download Drivers-nél kiválasztod a Graphics-ot, utána az op. rendszert, aztán Radeon, 4xxx PCI-e, ugyanis a 4770 nincs AGP kivitelben
"XP-m van sp2-vel (azt hallottam okosobbaktól, hogy a 3 az belassítja a gépet) "
Szerintem ez így nem igaz.. tökéletesen megy nálam az sp3.
Esetleg egy rendszer - visszaállítást megpróbálhatnál, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!