Processzorcserén gondolkozok. Mit nyernék ha megvárnám a Kaby Lake-eket?
Figyelt kérdés
Jelen pillanatban erősen gondolkozok az alábbi processzorok valamelyikén:
Intel Core i5-6600K, Intel Core i5-6600, i7-6700
A legolcsóbb Kaby Lake i7-es több mint 115 ezer forint lesz úgyhogy az kilőve. Az i5-ösök pedig 85-90 ezer között várhatóak. Nem tudom érdemes-e várni.
2016. nov. 30. 16:38
11/16 anonim válasza:
minek a 16gb ? Ha nagyon ragaszkodsz a 16 gb hoz akkor felesleges lecserélni a processzort és a lapot. Illetve nincs 30 ezer a lap az i7 6700-hoz. Ez az én véleményem, lehet, hogy valaki nem ért egyet velem.
12/16 anonim válasza:
Néhány játéknak már most kell a 8gb-nál több ram! 16 gb már lassan olyan alap lesz mint a 8. 30 ezerért meg felesleges lapot venni mikor 17-22 ezerért is lehet hozzá lapot venni. Ez nem egy fx ahová 30 ezer+ pénzért kell lapot vegyél.
13/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem kell az i7-hez még 30 körüli lap se. De azért azt, hagyjuk meg, hogy így sem olcsó mulatság...
Egyébként ha már itt tartunk, akkor melyik lapot ajánlanátok a leginkább?
2016. dec. 1. 21:29
14/16 anonim válasza:
igazából szinte mindegy, kb 20 felett már jó lapok vannak.
15/16 nemma válasza:
Igazából mindegy is, mert hacsak nem nulláról építesz gépet, tök fölösleges a DDR4...
16/16 anonim válasza:
Jaja, miért kellene ddr4? A meglévő gépedbe raksz +8-at és tökéletes lesz. 16 Gb meg már lassacskán alap lesz. Mint a 8 volt. Változnak az idők és a játékok ram igényei. Már most több játéknak kell a 16 gb. Nem értem minek ágál valaki folyton ilyenkor, hogy minek a 16 gb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!