Zárlatos lehet a Számítógépem?
Figyelt kérdés
Ma délelött lecsapta valami az áramot, és a család szerint csak a gépem ment, meg telefon töltő. Elöfprdulhat hogy valami zárlat van a gépembe?2016. nov. 30. 12:15
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert nem mertem utána bekapcsolni, mert a család azt mondja hogy az okozta a zárlatot.
2016. nov. 30. 12:19
3/10 anonim válasza:
húzd ki a tápkábelt és nyomd fel az áramot. Ha megint levágja, nem az volt.
Utána dugd be és indítsd el a gépet. Ha megint elszáll az áram, akkor az volt, ha nem, akkor nem fog kiderülni.
Ha nagyon félsz, akkor meg vegyél egy új tápegységet.
4/10 anonim válasza:
Akkor nektek nincs pl. hűtőtök? :)
Amíg nem próbálod ki, addig nem nagyon fog kiderülni. Bedugod és ha megint leveri, akkor erős a gyanú, hogy az a ludas. De az is lehet, hogy semmi baja sincs, hanem valami más csinálja a galibát.
5/10 A kérdező kommentje:
Az ááramot már felnyomtuk, a gépet nem huztam ki,áram alatt van, villog abekapcsolo gomb.
2016. nov. 30. 12:26
7/10 A kérdező kommentje:
Hűtő is ment, ami elég szépen zúg, a gépem meg nagyon halkan zúg, miota megvan sosem zugott hangosan. Amint hazaérek kiprobálom a javaslatokat.
2016. nov. 30. 12:55
8/10 A kérdező kommentje:
A számitogépem most is be van dugva, csak nincs bekapcsolva.
2016. nov. 30. 12:56
9/10 A kérdező kommentje:
Helyzetjelentés: a számitogépem ki volt kapcsolva, és lecsapta az áram. A gépem ki volt huzva, ki van kapcsolva, és ugy is lecsapja valami az áramot. Ugyhogy nem a gépem a ludas.
2016. nov. 30. 13:15
10/10 anonim válasza:
Akkor valamelyik kislámpa, a töltő vagy a hűtő okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!