Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot éri meg...

Milyen alaplapot éri meg venni? (bele akarok venni 8 gb ram 4 magos processzor két gigás videókártya)

Figyelt kérdés

2016. nov. 29. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Jót.De most komolyan mik vagyunk mi hogy kitaláljuk hogy neked milyen CPU-d van?
2016. nov. 29. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen kevés adatot adott meg, legalább kompenzálta a nevével :P ("Viktor" keresőszó)

xD

Ehhez kicsivel több információ kéne. Egyébként kb mit sem ér a CPU, ha valami 4 magos régi vacak, mit sem ér a 8gb RAM, ha DDR2, és szintúgy kb semmit se ér a videokártyád, ha pl DDR3 (+az órajelek sem elhanyagolhatóak) Persze lehet ezekkel is jó gép, ha a célnak megfelel, de arra akartam kilyukadni, hogy nem a magok száma és a ram/vram mérete határozza meg a gépet.

Ráadásul a foglalat sem éppen mindegy, ha működőképes konfigurációt akarsz, mert én már olvastam, hogy volt olyan, aki megoldotta, csak éppen a gép nem kapcsolt be :D

2016. nov. 29. 16:56
 3/4 Bandi1214 ***** válasza:
ASUS ROG RAMPAGE V EDITION 10
2016. nov. 29. 17:02
 4/4 Dongaben ***** válasza:
Ebből inkább kimaradnék...:D
2016. nov. 29. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!