Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek lehet szó videó...

Szerintetek lehet szó videó kártya cseréről (Dell Inspirion 7720 laptop)?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas a számítástechnikában, ezért meg szeretném kérdezni, hogy Dell Inspirion 7720-as laptopomban a videó kártya cseréje egy erősebbre lehetséges-e?

[link]

Válaszokat előre is köszönöm!

2016. nov. 29. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
A laptopokban általában nem cserélhetők a videokártyák, mert integrálva vannak az alaplapra.
2016. nov. 29. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

csak akkor lehet cserélni, ha leszeded a forrasztást (mert ezek fixen vannak rögzítve) majd egy laza reball-inggal vagy összejön az új proci berakása, vagy nem.

cserélhető vga-t notiban 400 ezres kategória alatt még nem láttam.

2016. nov. 29. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a mobilitás a fő szempont ha valaki laptopot vesz. Ezzel nincs baj. Akkor használja arra, amire való. De ha játszani akar valaki ne laptopot vegyen hacsak nincs 300 ezer+ pénze egy "gamer" laptopra. Bocsánat a nyers válaszért, látom, nem vagy jártas a számítástechnikában. Sajnos az átlag laptopok, nem játékra vannak kihegyezve. Persze lehet velük úgymond pötyörészni, de egy asztali pc ugyanannyiért minimum dupla ha nem tripla teljesítményt tud.(Itt bele lehetne menni egyéb perifériák, felhasználási terület stb kérdésbe...)
2016. nov. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!