Ez a gép vinné az OculusRiftet?
i3 4170 (3.7 GHz 4 mag)
R7 370 (2 GB)
Hyperx Fury 8 GB
1 HDMI port
3 USB 3.0 port
3 USB 2.0 port
Ez a gép eddig úgy Ultrahighon/highon vitte a játékokat. OculusRift már nem menne vele? Mit kéne turbózni rajta?
És nem, 1060-at javallott belépő szintű vr-ra számolni egy 6500-as i3-mas procit is elbírna taláááán de ebben nem vagyok már annyira biztos hogy i3 6300-ig le tudnál menni, a ramot pedig vr-ban nem tudom mennyire eszi de a 8 giga 100%.
Általában úgy számolják hogy a mai játékokat ami viszi fullhd-ban a gép médium és high között az elbír a két szemre külön lévő "kis monitorral" is amik 1200x1080-asok ha jól tudom.
Egy 200k-t biztos bele kéne ölni de inkább 250-re szavaznék.
Sok sikert az új gép vásárlásához és csak ügyesen!
Az i5 az kell egyébként is a VR-hoz, főleg mivel a 1060 a minimum hozzá, ahhoz pedig kevés egy i3 6100, a 6300 meg semmivel se erősebb szinte..
A minimum az az amit most raktak össze a VR-os fiúk, egy i5 6500 + 1060 3GB (bár a 3 gigásat egyébként is a kukába égetném el) + 8GB RAM
Ezzel nem a játszahtó hanem a már élvezhető szinten lehet tartani az FPS számot VR-ban, de a fenti géppel az életben nem fog sikerülni.
Az a 370 úgy csuklana össze a VR alatt mint én 1 tonna alatt...
VR-ban pedig jó lenne a high beállításnál lejjebb nem menni.
------------
"Ne legyél már ilyen zsémbes, nem mondta hogy hány száz éves játékra gondolt ... "
Szerinted a 2-3 évnél idősebb játékok hány százaléka támogatja a VR-t?
Amihez nincs folyamatos frissítést mert egyszer megcsinálták ott annyi volt...
Minimum:
Intel core i3 6100
Nvidia geforce gtx 960
8gb ram
2 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 HDMI
Windows 8
Szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!