Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép vinné az OculusRiftet?

Ez a gép vinné az OculusRiftet?

Figyelt kérdés

i3 4170 (3.7 GHz 4 mag)

R7 370 (2 GB)

Hyperx Fury 8 GB

1 HDMI port

3 USB 3.0 port

3 USB 2.0 port

Ez a gép eddig úgy Ultrahighon/highon vitte a játékokat. OculusRift már nem menne vele? Mit kéne turbózni rajta?

2016. nov. 28. 06:55
 1/5 GeminiEffect ***** válasza:

És nem, 1060-at javallott belépő szintű vr-ra számolni egy 6500-as i3-mas procit is elbírna taláááán de ebben nem vagyok már annyira biztos hogy i3 6300-ig le tudnál menni, a ramot pedig vr-ban nem tudom mennyire eszi de a 8 giga 100%.

Általában úgy számolják hogy a mai játékokat ami viszi fullhd-ban a gép médium és high között az elbír a két szemre külön lévő "kis monitorral" is amik 1200x1080-asok ha jól tudom.

Egy 200k-t biztos bele kéne ölni de inkább 250-re szavaznék.

Sok sikert az új gép vásárlásához és csak ügyesen!

2016. nov. 28. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Az i5 az kell egyébként is a VR-hoz, főleg mivel a 1060 a minimum hozzá, ahhoz pedig kevés egy i3 6100, a 6300 meg semmivel se erősebb szinte..

A minimum az az amit most raktak össze a VR-os fiúk, egy i5 6500 + 1060 3GB (bár a 3 gigásat egyébként is a kukába égetném el) + 8GB RAM

Ezzel nem a játszahtó hanem a már élvezhető szinten lehet tartani az FPS számot VR-ban, de a fenti géppel az életben nem fog sikerülni.

Az a 370 úgy csuklana össze a VR alatt mint én 1 tonna alatt...

VR-ban pedig jó lenne a high beállításnál lejjebb nem menni.

------------

"Ne legyél már ilyen zsémbes, nem mondta hogy hány száz éves játékra gondolt ... "

Szerinted a 2-3 évnél idősebb játékok hány százaléka támogatja a VR-t?

Amihez nincs folyamatos frissítést mert egyszer megcsinálták ott annyi volt...

2016. nov. 28. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Oks köszi :)
2016. nov. 28. 16:43
 4/5 Brandon41 ***** válasza:
Amúgy a helyett hogy mindenki kérdezgetné "hogy ez a gép elviszi az oculus riftet " inkább menjen fel az oculus weboldalára és ott van egy olyan program ami megvizsgálja a gépedet,és még mondja hogy elég hozzá vagy nem, ráadásul még azt is megmutatja hogy mi az ami nem elég hozzá. A te esetedben a proci és videókártya.
2016. nov. 29. 07:11
 5/5 Csanádi Mihály válasza:

Minimum:

Intel core i3 6100

Nvidia geforce gtx 960

8gb ram

2 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 HDMI

Windows 8

Szóval nem.

2017. jan. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!