Jó ez a laptop?
Erről a laptopról szeretnék véleményt kérni! Nem érdekelnek a "inkább asztali gépet vegyél" kommentek, illetve nem kérek tanácsot, hogy "inkább szánj rá még egy huszast és vegyél ilyet..", hanem konkrétan erről szeretnék véleményt kérni! Gta5, fifa17 futtatására kezdetben, aztán ahogy telnek majd az évek persze más játékokra is használni.
Rossz kategóriában van a kérdésed.
Szerintem - ennyin már csak nem műlik a jobb ár/teljesítmény -, dobj hozzá még 20000-30000-et, és vegyél jobb videokártyával.
Elmennek, de a GTA valószínűleg nem a legszebb beállításokkal.
Nézd, a határon mozogsz. Egy gamer laptop itt kezdődik. Az a kérdés most ,hogy ennyi pénzért mit tudsz kihozni. Tényleg igaz itt is, hogy ha hozzácsapnál még egy kicsit, 10-15%-al is több teljesítményed lenne.
(Egyébként meg merem kockáztatni, hogy egy PS4+játékok+ 100000 ft körüli laptoppal sokkal jobban jönnél ki, mint egy 300000 ft-os laptoppal.
Hát nem tudom, engem azért meggyőzött, magas beállításokkal 30 fps körül van a gta, a fifa meg ultrán gyönyörűen fut. Nekem jónak tűnik, de egyébként azért mondtam hogy nem kell tanács hogy "inkább xy-t vegyél", mert black friday-en megvettem már ezt a lapost, szóval csak véleményt kérek róla
BF-en valószínűleg megérte, eredeti árán nem. Pont.
Nem mintha nem lehetett ovlna elmondani ,hogy "Tök mindegyy mit mondtok, mert megvan a laptop, ergo nem számít semmit sem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!