A gépem nem látja az egész winchestert, hogy kell beállítani?
Vettem egy 250GB IDE merevlemezt, és a gép felismeri, de csak 128 GB-osnak érzékeli.
Lehet, hogy BIOS-ban kell állítani valamit?
Abit KV7 alaplapom van, frissített BIOS-sal.
Hali
Nem lehet hogy félre jumperezted a hdd-t ?
Ezen mit értesz? Magán a merevlemezen csak azt tudom állítani, hogy master vagy slave legyen. Azzal nem lehet gond, mert látja a képem mindkettő beszerelt merevlemezt.
Lehet, hogy az alaplapon kell valamit át jumperelni? Ahhoz sose nyúltam.
Talán a többi része nincs particionálva. Vagy egyszerűen átvertek. Nézd meg a BIOSban is, általában ott is írja, hogy hány gigás.
A jumperről csak annyit: 1 kábelen csak 1 master és 1 slave lehet, ezt könnyen lellenőrizheted.
"egy olyan jumper mód amikor limitbe futott a hdd"
Ezt hogy tudom kideríteni?
Ez az alaplapon lehet?
Előző vagyok.
Szerintem először nézd meg a vezérlőpult - felügyeleti eszközök - számítógép kezelés - lemezkezelésnél hogy az egész hdd particionálva van -e, vagy csak az a 128gb rész amit amúgy a program lát.
Mivan? SATÁs IDE merevlemez?
Mint már írtam, egyáltalán nincs particionálva, így nem tudok "maradék területet" formázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!