Ez a tapegyseg jo ehez a konfighoz?
-GPS600S 600W tapegyseg
-Intel Core Quad Q6600 2.4GHz processzor
-7GB DDR2 RAM
-GT640 2GB videokartya
Sokan mondjak hogy lefog egni a gep a tapegyseg miatt,de nem tudom miert pedig tokeletesen mukodik a mai napig!Teljesen normalis hofokon megy mindig a gep!Nem ertem mirt mondjak ezt!
lehet, hogy soha nem fog tönkremenni. de lehet, hogy holnap a következő indításnál egyszerűen kigyullad az egész géped.
ezért érdemes minőségi tápot venni, hogy esély se legyen kigyulladni.
persze nem feltétlen kell a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy szimplán nem fog működni egyszer csak az alaplapod, vagy a videokártyád, annak ellenére, hogy "tokeletesen mukodik a mai napig"
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal, ez nem IArena széria, de attól még nem a legjobb. Mondjuk konkrétan olyat hogy GPS600S nem találtam csak GPS600A8-at, de ez akkor Smart, jól gondolom? Mindenesetre a GPS Delta belsőre utal, az annyira nem rossz. Mi a pontos típusa kérdező, mi van ráírva ezen kívül? Azért kérdem mert ilyen jelöléssel, hogy 600S-t csak IArena szériából találtam, az meg a nem ajánlott, sőt kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!