25-30 ezer Ft között milyen AMD és Nvidia GPU éri meg a legjobban?
Hello!
Össze raktam egy új gépet, és keresek hozzá átmenetileg egy olcsóbb de jó kártyát, ezért a kevés pénzért a legtöbbet szeretném kihozni a kártyából. Most nem is fontos az hogy minden játékot gond nélkül vigyen, nekem bőven elég ha 40-50-60 fps-el elviszi azokat a játékokat amit a laptopom elvitt 20-30 fps-el vagy el sem indult rajta. Gondolok itt LS 17, THE HUNTER, BF3 , rainbow six siege..stb
A következő fél évben szeretnék venni GTX 1070 et és hozzá egy 2K-s 27" os monitort. Addig egy olcsób GPU megteszi, mert a monitorom még csak egy sima 19" os régebbbi monitor ahhoz tökéletes lessz.
A CONFIGOM
CPU- Intel Core i5-6600
RAM- Kingston 16GB KIT DDR4 SDRAM 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
TÁP- Fortron Hydro 500
Alaplap- MSI B150 PC MATE
Szia köszi a válaszokat.
De menyire erős az IGP? Erősebb mint a laptopomba lévő AMD RADEON HD 7670M? mert ha nem akkor nem lenne pénz kidobás, mert lehet nem sikerül fél éven belül megvenni a GTX 1070 et vagy GTX 1060-at egy normális monitorral együtt Még nincs itthon a gép így nem tudom letesztelni az IGP-jét :/
4. Szerintem se lenne jó csak az IGP-re hagyatkozni. Ezért veszek egy GPU-t, már van is egy kiszemelt példány.
egy rx 460.
5. Szia! Az Gép elemei már megvannak véve csak még várom a csomagfutárt hogy hozza el. De én nem bántam meg hogy i5-6600 lett véve, tudom nincs sok különbség de most volt egy kis akció az üzletben ahol vettem itt Szlovákiában. Így szinte minimális volt az ár különbség a 6500 és a 6600 közt. És a használt RX 460 Biztos forrásból tudom hogy semmi baja és működni fog még egy jó darabig. Az egyik ismerősöm árulja és szépen megy nem melegszik túl nem hangos a hűtője komolyabb megterhelésen sem. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!