Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olcsó hűtő AMD procira?

Olcsó hűtő AMD procira?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev. 2-t a 125W-os Phenom 2 procimra de a gyártó oldalán max. 115W-os procit ajánlanak alá. Nem akarok sokat költeni, ezért ragaszkodnék ennyire ehhez. A véleményeteket szeretném kérni, hogy vajon elég lenne-e rá. Ha nem, akkor a Freezer 13-at választom.
2016. nov. 24. 17:47
 1/6 BM-Striker ***** válasza:

Freezer 13 rossz vétel. És Freezer 7 2 magis processzorokra lett tervezve, és Phenom-okra nem teljesít jobban, mint a gyári.

125w-os processzorra Deepcool Gammax 300 a legjobb olcsó hűtő.

2016. nov. 24. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:

A Freezer 13 miért rossz vétel? (Nem kötekedni akarok csak kérdezem, megfogadom a tanácsod.)

Esetleg egy Hyper 212X megéri a felárat a Deepcool-hoz képest? Tudom, az már nem az olcsó hűtők kategóriájába tartozik, csupán kíváncsiságból kérdem.

Amúgy van itthon egy MX4-es pasztám, ha számít.

2016. nov. 24. 18:54
 3/6 MGéza ***** válasza:

Alpenföhn brocken eco kapható 10000 körül, az elég méretes, elbírna vele, de talána Ben Nevis is.

[link]

2016. nov. 24. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

9 ezerért van Zero Infinity Free Flow+, ha befér a házadba, én mindenképp ezt ajánlanám.

[link]

i7 930-at lehűtött 4GHz-en, Xeon L5638-at pedig 3,1GHz-en 1,280V mellett, passzívan is.

2016. nov. 24. 19:17
 5/6 BM-Striker ***** válasza:

Freezer 13 abból az egyerszű okból rossz vétel, hogy as a saját árkategóriájában nála jobb hűtők is vannak.

212X már egyel magasabb kategória. Ha 10k körüli hűtőt nézel, akkor jó vétel.

2016. nov. 24. 19:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Lehet hogy egy Alpenföhn Ben Nevis mellett döntök.

Köszönöm a válaszaitokat!

2016. nov. 24. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!