Milyen számítógépet ajánlanátok 170. 000 ft-ért?
Na visszanéztem a főzőtopikból... :-)
Tudod aki eleve úgy tesz fel egy kérdést, hogy van X összegem..., nos arról nem tételezzük fel, hogy annyira ért a számítógépekhez, hogy majd alkatrészenként össze fog rakni egy gépet, őt igazából az nem érdekli, csak hogy fusson a GTA V... :-)
A GTA V gépigénye a következő:
Mert azt is mindenki tudja, hogyha alkatrészenként raksz össze egy gépet, akkor sokkal-sokkal drágább lesz!
Persze tőlem hallgathatsz a 44%-ékos hígagyúra is... :-)
"Mert azt is mindenki tudja, hogyha alkatrészenként raksz össze egy gépet, akkor sokkal-sokkal drágább lesz!
"
most nem tudom eldönteni hogy trollkodsz vagy tényleg ennyire hülye vagy . OO
végül is azért rakunk össze az odlalon 99 % -ban alkatrészekből gépeket mert az drágább ... véletlen sem fordítva.
A legrosszabb az előre össze rakott gépekben általábna a táp .. jó ha 1-2 hónap ki bír van hogy valakinek már 2 xer indítás után tönkre vágja a gépet .. és stb stb gagyi hardverek .Ráadásul össze is rakják neked az adott pc boltban pár ezerért ha kéred úgy hogy szerelned sem kell .
Nyilván ha kérdező nem kérdezni mindig vissza akkor nem össze rakatni ha nem egyben venne gépet és nem kérdezne vissza. De még a neki is több sejtése van a gépekhez mint neked szerintem . Tehát takarodj vissza a gépigény .hu -ra és ott a többi kis taknyos haveroddal adjatok tanácsot a korodbeli emberednek .. biztosan be kajálják.
Zalman ZM-T4 - 7k
Chieftec CPS-400S - 11k
Asrock H110M-HDS - 15k
lc-cc-95 hűtő - 3k
1x8gb avexir 2400 ddr4 - 13k
1tb wd ezex - 14k
gigabyte rx 470 4gb g1 gaming - 65k
pcx.hu, 128k.
Procit tudsz venni hardverapróról is garival, újonnan, pl itt:
Így összesen csak 170k, a procihoz az ajándék hűtő mellé ingyenes postázást próbálj kialkudni vagy nélküle pici árengedményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!