Egy i3 6100 mennyire passzol egy GTX 1060-as kártyához? (természetesen a játékbeli teljesítmény érdekelne)
Figyelt kérdés
Nézegettem fps-teszteket különböző játékokról (Witcher 3, Fallout 4, GTA 5) és nem láttam komolyabb különbséget az i3 és az i5 teljesítménye közt (na jó, ezért nem ugyanaz a két processzor ereje... :D ). Nem vagyok annyira profi a témában (még!), de érdekelne, hogy megéri-e a mai komolyabb CPU-k (i5-i7) mellett egy i3 6100-at beszerezni?2016. nov. 24. 13:15
1/4 anonim válasza:
Nem a videokártyától függ, a kettőnek teljesen más szerepe van. Ha a játék kér erősebb procit (pl total war: warhammer), akkor kell i3-nál erősebb proci. Ha nem kell (pl tomb raider, doom) akkor nem. Az i3-6100 nagyon kevés kivétellel minden mai játék futtatására alkalmas, ezért ha nem engedheted meg magadnak az i5-t, akkor sem veszítesz vele túl sokat.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az előző is írta,legtöbb játékhoz elég ez a proci, de pl mafia 3-nál cpu limited lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi az értelmes válaszokat!
2016. nov. 24. 14:31
4/4 anonim válasza:
doom4 vulkan alatt egy i3 530 oc 3.7 ghz + r9 290 mellet 80-130 fps volt ki maxolva ... valós ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!