K.patrik96 kérdése:
Mekkora különbségnek érezhető?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Egy A8-5600k után mekkora "változásnak" lehetne érezni egy i5 4690K-t ?! Mint gép gyorsulásban, mint játékbeli teljesítményére ??? Köszi.
2016. nov. 23. 16:34
11/12 anonim válasza:
Nekem van egy I5 4460-as gépem és egy Fx 8320-as. Nem tudom miért de nálam az Inteles sokszor nem bírja olyan gyorsan elvégezni a feladatokat, számításokat, parancsokat mint az fx 8320. Ezért én jobban szeretem az amd processzoromat. Egyébként minden ugyan olyan a két gépben, kivéve az alaplap és még SSD-t is használok.. Szerintem te sem éreznél nagy különbséget, jobb esetben játékban pár FPS+
12/12 A kérdező kommentje:
Főként a játékokra kell, másokra annyira nem igénylem a sebességet. A te fx-ed jóval erősebb mint az én a8-am :) De maradok az I5-nél. Köszi
2016. nov. 28. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!