Melyik a jobb videókártya?
Figyelt kérdés
Ati 9250, 128Mb AGP
VAGY
GeForce4 MX 440, 64Mb AGP
2010. ápr. 29. 22:28
1/8 anonim válasza:
A Radeon 9250, "újabb" technológia mint az Mx440
2/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem akarok olyan nagy dolgokat csinálni vele, csak, van 2 gép amelyikben az mx440-es van a másikban meg az ati 9250-es és nem nagyon tudom eldönteni, h. melyik a jobb, mert sokkszor hallottam, hogy néha egy másik gyártóé a jobb hiába kevesebb a MB. (de ma csak cod2-znék vele)
2010. ápr. 29. 22:37
3/8 anonim válasza:
nekem Ati 9250 van!:D Megfelelő úgyse nagyon játszok vele!:)
5/8 anonim válasza:
Én nVidia párti vagyok, de jelen esetben azt kell mondanom, hogy a 9250 az jobb.
6/8 anonim válasza:
Geforce 4 MX = feltúrbózott Geforce 2 MX
Nekem ilyenem volt, nem valami jó, úgyhogy szerintem az ati jobb.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor az ati-n jobban mennének a játékok, ha valaha is teszek rá! hát jó. Köszi a válaszokat!!
2010. ápr. 30. 17:12
8/8 anonim válasza:
Az 9250 dx8.1-es az mx meg 7-es ezenkívül a 9250 támogatja a pixel shadert bár abból is csakj az 1.4-et de az mx egyáltalán nem és még több MB-os is, magasabb órajellel. Ezért sokkalta erősebb a 9250. Mind2 kártya 1 őskövület de a 9250-en még valami azér elindul de ezen a butított szaron nem nagyon az max cs 1.6-ra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!