Valaki írna egy jó gamer konfigurációt?
Figyelt kérdés
280.000Ft a maximum összeg, de ebb bele kell férnie egy eredeti Win 10-nek is.
Viszont ez tényleg a max összeg, ha kijönne olcsóbban, olyan 270k körül at lenne a legjobb.
FullHD játékra lesz.
Előre is köszi a válaszokat.
2016. nov. 22. 19:28
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
3/8 Gryphon válasza:
i5 6500
8gb 2133 ram
4 gb vidi..ezt majd eldontod..kinek mi jo..mindenki masra eskuszik (r9 380x rx470 stb)
xfx 450 tap
bm150 pro 4 lap
haz..sajat elkepzeles
vinyo 1 tb wd
4/8 s55 válasza:
Én ebben gondolkozok jelenleg (az 1070es is kéne nekem is, úgy már nem igazán olcsó, de még mindig nem rossz ajánlat):
5/8 anonim válasza:
Előre összerakott gépet nem érdemes venni!
6/8 anonim válasza:
Üzenetre:
Előre összerakott gépekben fostos táp van, az alaplap nem éri meg, a RAM-ról, HDD-ről nem tudsz semmit.
Parasztvakírás az egész. Nem tudom mire jó az hogy egy csapatnyi "hozzáértő" pali csak lejáratja magát ezekkel a konfigokkal.
7/8 s55 válasza:
Táp valóban nem tűnik a legjobban, ez igaz, szóval emiatt biztos meggobdolom még 1-szer. RAM-ból és HDD-ből szerintem nem nagyon lehet rosszat venni, vagy ha mégis, akkor sem típusfüggő. Alaplap nem tűnt rossznak.
8/8 anonim válasza:
Saját magukhoz képest elég jó konfigot raktak össze, csak a táp lóg ki kicsit a sorból. Ahelyett egy XFX TS/Pro 450 kéne. Akkor már el lehetne mondani hogy egész pofás a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!