Miért halnak meg?
Figyelt kérdés
Már a 3. pendrive-om, ami írásvédetté válik és használhatatlan lesz. Közülök 2 db új volt, a másik hasznátl. Amikor megvettem őket, h2test2 programmal leellenőriztem és rendben volt. Időközben, pár hónap, valamelyik 1 éven belül tönkrement. A tv-n történtő filmnézésnél ha simán kihúzom a usb slotból az károsíthatja?2016. nov. 22. 08:49
1/3 MGéza válasza:
Hát, ott nem tudod leállítani az eszközt kivétel előtt mint a windowsnál de nyilván árt neki, ha csak úgy filmnézés közben amikor lehet hogy épp dolgozik, rángatod.
2/3 anonim válasza:
Én már több, mint egy éve használok egy 3-4 éves pendrive-ot rendszeresen a tv-hez. Semmi baja sincs. Sőt még számítógépen se szoktam leválasztani.
Nem lehet, hogy az usb portoddal van valami galiba?
3/3 anonim válasza:
Így hasraütés szerűen azt mondanám hogy túlfesz. Az tud ilyen gondot okozni. Ki kellene mérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!