Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri várni az...

Szerintetek megéri várni az AMD Zen procikra?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gépet játékra 200-220ezer forint körül, de nem tudom, hogy várjak-e januárig míg kijönnek és kicsit lejjebb megy az áruk. A válaszokat előre is kösz!

2016. nov. 21. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
nem
2016. nov. 21. 10:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem írni, hogy jó lenne ha megindokolnátok döntéseteket.
2016. nov. 21. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem igazán. Mindig jön újabb és újabb dolog ami jajjde jó lenne. Ha valamit megépítesz szinte azonnal lenne valami jobb bele. Amúgy gondolom mint újdonság nem is reális áron nyit majd. Teljesítményben lehet elmarad majd egy azonos árú pl inteltől. De igazából az van, hogy kinek mi kell. Ha szeretnéd várj, vedd meg és pont!
2016. nov. 21. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Megéri, 4 éve várunk egy új processzorra, ez a két hónap már nem oszt nem szoroz. Továbbá azért is megéri, mert a hírek szerint 300 dollár lesz az a zen amelyik hozta az 1100 dolláros i7 szintjét - gyanítom nem kell magyarázni, hogy ha ez igaz(és persze ez egy hatalmas ha), akkor mekkora kihatással lehet az intelek áraira. Továbbá 4 magos lesz a legkisebb, legolcsóbb variáns is, mindegyik változat tuningolható, úgyhogy fel lehet úgy fogni, hogy márciusban(a gyengébbek akkor érkeznek, januárban csak az i7 eseket célozzák) i3 áron kapsz majd k-s i5 szintű procit. SMT ről nem is szólva, habár az egyelőre nem egyértelmű, hogy mindegyik modellben elérhető lesz-e.

De én Ipor kollégával ellentétben csak abból tudok kiindulni amit eddig olvasni lehetett róla, sajnálatos módon a kristálygömböm tönkrement.

2016. nov. 21. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden épeszű ember szurkol az AMD-nek, mert az nem túl jó, hogy egyetlen termék uralja jelenleg a cpu piacot...

Ettől függetlenül te tudod, hogy kibírod e addig gép nélkül...:D

2016. nov. 21. 17:01
 6/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ha kibírod gép nélkül, megéri.
2016. nov. 21. 17:17
 7/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
49%
2016. nov. 22. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem egészen értem, hogy miért linkelted ezt. A cikkíró rinyál, hogy drága lesz, de közben belinkeli (a szintén pcworld ös) cikket amiben leírják, hogy a 300 dolláros zen hozhatja az 1100 dolláros intel szintjét. Testvérek között is minimum harmad áron van, nem tudom, hogy hogy definiálja az "olcsót" a cikkíró, részemről ez már bőven az a kategória. Ha meg a csúcsmodell kerül ennyibe(mondjuk ez elvileg nem a csúcs, az közelebb lesz az 500 dollárhoz) akkor nyilván lesznek sokkal-sokkal olcsóbb darabok is. Szóval nem világos, mit is akartál ezzel mondani?

2016. nov. 22. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!