Szerintetek megéri várni az AMD Zen procikra?
Megéri, 4 éve várunk egy új processzorra, ez a két hónap már nem oszt nem szoroz. Továbbá azért is megéri, mert a hírek szerint 300 dollár lesz az a zen amelyik hozta az 1100 dolláros i7 szintjét - gyanítom nem kell magyarázni, hogy ha ez igaz(és persze ez egy hatalmas ha), akkor mekkora kihatással lehet az intelek áraira. Továbbá 4 magos lesz a legkisebb, legolcsóbb variáns is, mindegyik változat tuningolható, úgyhogy fel lehet úgy fogni, hogy márciusban(a gyengébbek akkor érkeznek, januárban csak az i7 eseket célozzák) i3 áron kapsz majd k-s i5 szintű procit. SMT ről nem is szólva, habár az egyelőre nem egyértelmű, hogy mindegyik modellben elérhető lesz-e.
De én Ipor kollégával ellentétben csak abból tudok kiindulni amit eddig olvasni lehetett róla, sajnálatos módon a kristálygömböm tönkrement.
Minden épeszű ember szurkol az AMD-nek, mert az nem túl jó, hogy egyetlen termék uralja jelenleg a cpu piacot...
Ettől függetlenül te tudod, hogy kibírod e addig gép nélkül...:D
Én nem egészen értem, hogy miért linkelted ezt. A cikkíró rinyál, hogy drága lesz, de közben belinkeli (a szintén pcworld ös) cikket amiben leírják, hogy a 300 dolláros zen hozhatja az 1100 dolláros intel szintjét. Testvérek között is minimum harmad áron van, nem tudom, hogy hogy definiálja az "olcsót" a cikkíró, részemről ez már bőven az a kategória. Ha meg a csúcsmodell kerül ennyibe(mondjuk ez elvileg nem a csúcs, az közelebb lesz az 500 dollárhoz) akkor nyilván lesznek sokkal-sokkal olcsóbb darabok is. Szóval nem világos, mit is akartál ezzel mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!