G4400-hoz ez jó hűtő? Megér 2 ezer forintot?
Ja, félig olvastam el... nehogy már 2 ezres kérjen egy ingyenes cuccért amit egy box procihoz adnak!
Kb ez lenne a reális ára:
Privátodra válaszolva:
De jó rá. Az Intel évek óta ugyanolyan gyári hűtőket ad ki. Furattáv, lefogatás egyezik. Csak a skylake kupakja picit vékonyabb mint az előző prociké és hajlamos deformálódni, ezért volt egy kis pánikkeltés, mivel sok állat hajlamos rászorítani a custom hűtést úgy, hogy benyomja a kupakot.
Írtam neki, hogy adja oda ingyen :D
10K amúgy a proci.
Ha nem adja, írj, van egy szatyorral, küldök én :D Igaz Haswell hűtők, de teljesen jó 1151-re is.
2k...vicc
"ha akarod vegyél olcsoat!!!!
ne kérdezoskodj rám se sorolj fel nekem!
erdekelsz vagy sem!!!!"
Ennyit írt :D
Egyébként 26 vevő értékelte pozitívra, szóval lehet megveszem a procit, zsír új.
..hát nem akarok üzletrontó lenni, de szokták mondani, a stílus maga az ember. aki ilyen ocsmány stílusba társalog, azzal biztos nem üzletelnék.
Ha kell hűtő, tényleg írj. Postát kifizeted, olyan 5-600 ft, buborékosba küldök egyet. Örülök, ha valaki viszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!