Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tönkrement a laptopom? Ki-be...

Tönkrement a laptopom? Ki-be kapcsolgat?

Figyelt kérdés

Le akartam tölteni az office 365-öt a laptopomra, de nem volt elég hely rajta. Gondoltam formázom, ezerszer csináltam már, mindig működött.

Most amikor elindítottam a formázást, rá kb 20 percre kiírta, hogy sikertelen. Rányomtam, hogy lépjen vissza a rendszerbe akkor. Más lehetőség nem volt..

Újraindult, az Acer felirat megjelent majd elsötétült a kép. Majd újraindult és megint ezt így. A BIOS-ba be tudok lépni.

9 hónapja vehettem a laptopot és még 3 hónap gari van rajta.

A gond, hogy nem akarom bevinni szervizbe, mert a karácsonyra elutazom, és elengedhetetlen lenne a az office..

Ha újratelepítem mi lesz? Win10 rendszerrel vettem. Nem lesz eredeti a Windows többé? (USB-ről telepíteném, ami nincs aktiválva)

A laptop dobozában van egy matrica, rajta windows jellel és egy kulccsal. Ez window key lenne? Működne? Nem vagyok biztos, hogy win key, mert van rajta egy Onedrive felirat és az hogy 2 év 100gb ingyen. Lehet ez egy onedrive kulcs win-re, vagy ez egy win kulcs onedrive előfizetéssel?

Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem tudtok segíteni.

Előre is köszi :)

2016. nov. 20. 13:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na most az a gond, hogy elindult a telepítés és az elején a nyelvet tudtam állítani tab gombbal és enterrel, de a licencfeltételek már nem mennek. Egyszerűen nincs egér!? Nem fagyott le. Tudom görgetni a feltételeket a nyilakkal, de tab és enterrel nem tudok elfogadni.
2016. nov. 20. 14:32
 12/17 A kérdező kommentje:
De viszont be tuttam lépni egy menübe, ahol eltudtan indítani egy alaphelyzetbe állítást, személyes fájlok törlésével. Remélem jó lesz.
2016. nov. 20. 14:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Sikerült telepíteni. De hova tünt az egér? Még mindig nincs. Help
2016. nov. 20. 18:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Megoldódott :)
2016. nov. 20. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
USB-s egeret alapból nem lehet telepítéshez használni, csak a tapipadot.
2016. nov. 21. 19:48
 16/17 A kérdező kommentje:
A touch pad nem volt jó telepítéskor. USB-vel pedig igen.
2016. nov. 21. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor itt komoly driver gondok voltak, az okozhatta. A legjobb ilyenkor az összeset lecserélni. Acer terméktámogatásnál kell lennie.
2016. nov. 23. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!