Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MI van akkor ha a processzorom...

MI van akkor ha a processzorom nem támogatja a 3. 0-ás foglalatot csaka 2. 0-at?

Figyelt kérdés
Lenne egy gépem amibe intel pentium G2130 (3.2GHz) van a lapom egy Asus H61MA/USB3. Az alaplapra az van irva hogy támogatja a 2.0/3.0 -ás foglalatot. A processzort kikerestem az intel oldalán és azt irták hogy a 2.0 ás foglalaltot támogatja.(Link: [link] Én szeretnék bele tenni egy erősebb kártyát de mait kinéztem az 3.0 foglalalttal rendelkezik. Ilyenkor mit kell csinálni? 2.0-ás foglalatú kártyát nézzek bele vagy maradhat az ameiknek 3.0?

2016. nov. 20. 07:08
 1/2 anonim ***** válasza:
A PCIe oda-vissza kompatibilis. Beletehetsz 3.0-ás kártyát 1.0-ás slotba és fordítva gond nélkül. Annyi a korlát, hogy érvényes a legkisebb keresztmetszet elve, tehát egy 3.0-ás kártya az 1.0-ás slotban 1.0-ás sebességgel fog csak tudni működni.
2016. nov. 20. 07:11
 2/2 A kérdező kommentje:
És a processzor ha a 2.0-át támogatja és én bele teszek egy 3.0-át ? Attól fog menni a kártya?
2016. nov. 20. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!