ZOTAC NVIDIA GeForce 9800GT 1GB-al Windows XP alatt, dx9-el, kifagyok játékokból. Windows 7, dx 10 alatt nem. Mi a megoldás?
ZOTAC NVIDIA GeForce 9800GT 1GB videókártyám van. Windows XP (SP3), DirectX 9 alatt kifagyok a következő játékokból:
- Call of Duty 2
- Call of Duty 4: Modern Warfare
- Call of Duty: Modern Warfare 2.
, de Windows 7 DirectX 10 alatt nem fagytam ki. Mikor kifagyok, ilyen lesz a kép, és az egész gép lefagy, újra kell indítanom a gombbal a gépen:
Mit tudok tenni, hogy ne kelljen felraknom Windows Vista/7-et?
Tehát hogy marad az XP, de mégis jó. Pl.: újrarakom, és megpróbálom rárakni a DirectX 10-et?
Vagy az a baj, hogy a windows XP nem szereti a PCI-E 2.0-t? Légyszi válaszoljatok, hogy mit tehetnék, és hogy megtudjuk-e oldani, hogy marad XP az operációsrendszerem. Köszi mindenki!!
Az én NVidia kártyám meg a Win7-et nem bírja, ugyanilyen csíkos lesz a kép és lefagy már induláskor(!)...
Azt megpróbálhatod, hogy a legfrissebb illesztőprogramot (drivert) leszeded az NVidia-tól, de nem biztos, hogy segíteni fog.
egyszer már csináltam, és a grafikát teljesen elrontotta, mintha nem lenne telepítve a videkáryta színe sem volt jó, betűk sem, semmi:D de nem lehet semmit csinálni? mondjuk win7 alatt fps-em sem lenne nagyon, mert:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
1GB ram
alaplap phoenix, régi:D
így xp-n akad a 125 v akár a 250, míg win7-en a 75, 125.
Szia
Nem lehet hogy táphiba, egyszerűen nem elég neki ami van és azért fagy le ? Mondjuk a p4 3ghz cpu és ez a 9800 as vga elég nagy cpu limitbe ütközik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!