Headseten a mikrofon nem működik a PC-n. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vettem egy Gaming Headsetet, 3.5mm jackkel. Szereztem hozzá átalakítót, de nem működik PC-n a mikrofon része. A füles teljesen jó, de a mikrofon nem jó. (Nincs lenémítva). Nem tudom jó helyre dugtam e be, (hátra, a rózzaszínba), jó lenne a segítség.2016. nov. 19. 17:44
1/4 anonim válasza:
Na sztoj!
Milyen headset?
Típust kérek!!!
Milyen átalkító?
Beállítottad egyáltalán a mikrofont a hangoknál?
2/4 A kérdező kommentje:
DACOTA FALCON GAMING HEADSET. Átalakító egy ilyen sima cucc (bedugod, aztán két kábelbe megy át, füles meg mikrofon) Laptopon tökéletesen működik, csak itt számítógépen nem.
2016. nov. 20. 09:52
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit lehet beállítás alatt érteni. A hangoknál a hang fel van véve, de nem működik a mikrofon. A headset telepítését nem tudom megcsinálni, mert a Windows nem engedi.
2016. nov. 20. 09:54
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani, de elég gagyi módon. A jacket, nem teljesen, csak épphogy bedugtam, és most működik, de ugye bármikor kicsúszhat. Ez alapján megoldás?
2016. nov. 20. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!