Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről?

_master_ kérdése:

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy gépet venni kb 175kért. Nagyjából ezt raktam össze mit változtassak?

[link] és

[link]

2016. nov. 19. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy unatkozol, és unalmadban összeraktál egy fiktív gépet.
2016. nov. 19. 17:32
 2/7 Trevor. ***** válasza:
Mégis mi kerül az összeszerelésben 5K-ba? Sosem tudtam megérteni, amikor otthon ingyen össze tudod rakni.
2016. nov. 19. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
A gépház nagyon gagyi.
2016. nov. 19. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 Azt a szerelésenként 10 percnyi roppant nagy szakértelmet igénylő munkát rendesen meg kell rendesen fizetni, legalábbis a cég felé, mert minimálbérnél nem ér többet az ilyesfajta "szaktudás".
2016. nov. 19. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát amilyen igénytelen gépházakat szoktak adni a kezükbe - például most is-, én is lehúznék róluk 5k-t.
2016. nov. 19. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Na igen... Anno egyik munkahelyemen első nap az volt a feladatom, hogy rakjak össze 8db gépet, természetesen hulladék minőségű gépházzal. Na, aznap csak háromszor vágram el a kezemet a gépház éles széleivel...
2016. nov. 19. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

..Én szeretem a hulladék gépházakat, kihívásnak tekintem. Mindig nézem, hogy mit kell hajlítani a végén, hogy minden klappoljon. :D

Egyébként az összeszerelés tök jó dolod, nyilván aki nem akar ezzel vergődni fizesen. Arra meg végképp nincsen garancia, hogy nem fog rövidet egy silányabb háztól az egész cucc, az első bekapcsolásnál. Ez nyilván ezért ennyi, mert azt rúgják tökön, aki szerelte....

2016. nov. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!