Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Furcsa szag egy msi Radeon...

Furcsa szag egy msi Radeon 390x-ből. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.

Van egy 390x-em, ami terhelés alatt (mirrors edge catalyst "hyper", rise of tomb raider ultra stb, tehát ami megizzasztja) furcsa szagot áraszt magából. Nehéz leírni, kicsit olyan, mintha olvadt műanyag lenne. Kifújtam kompresszorral, gondoltam por. Jobb lett de még így is érezni. Biztos, hogy a videokártyából jön, a tápba beletettem az orrom majdnem, de semmi. Feljebb mentem, és a videokártyánál éreztem, azon belül is az első venti körül a legjobban.

Nem lassul be, nem hibázik, nem áll le semmi, hűtés is elképesztően csendes, minden megy tökéletesen, csak ezzel a szaggal. Terhelés nélküli állapotban semmi szaga nincs.

Esetleg nem fújtam ki elég jól? Vagy ez így normális? Vagy csak a gépházam plexije melegszik ott, ahol a videokártya van?

Konfig:

i5 6500

msi b150a gaming pro

2x4gb patriot viper 4

msi 390x

be quiet straight power 10 500w cm

deepcool tesseract sw red

köszi a segítséget!

2016. nov. 19. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak rajta műanyag alkatrészek, és egy ilyen kártya üzemi hőmérséklete megközelíti a 100 fokot. Természetes, hogy szaglik kicsit.
2016. nov. 19. 07:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt el tudom képzelni, a gépház teteje is forró.

De 275W az 275W, sejtettem, hogy természetes, de azért gondoltam rákérdezek.

Neked ment a zöld, azért mások véleménye is érdekel.

2016. nov. 19. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem értek annyira a felépítéséhez, stb. de a biztonság kedvéért kihívnák egy pc szerelőt, vagy írnék oda ahonnan vettem, hogy ez normális-e?

Ha azt mondja, hogy igen, akkor semmi probléma.

2016. nov. 19. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Pc szerelo, ja xddd

Valoszinuleg normalis, de ha nagyon aggodsz nezd meg tempfannal a gpu honersekletet hogy mennyi jatek kozben

2016. dec. 16. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!