SSD vs HDD. Melyiket érdemes asztali PC-be? Miért?
Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 11:44
1/6 Bandi1214 válasza:
SSD windows
HDD Programok, filmek stb.
Tehát én mind a kettőt ajánlom.
2/6 anonim válasza:
ssd ha nem akarsz annyit költeni akkor veszel max 240es ssd-t és nem lesz elég. ha veszel egy hdd-t akkor az meg lassú lesz. szerintem az a legjobb hogy ha az ssd-n van a rendszer és a hdd-n meg az adatok. egy két fontosabb játék van mondjuk az ssd-n de a többi meg a hddn
3/6 anonim válasza:
Mind a 2 jó, ha van egy gépben. Rendszernek egy 128-as SSD, tárhelynek pedig egy HDD. A legjobb, ha minden SSD lenne, csak az még nagyon drága.
4/6 |Orfeusz| válasza:
Ha van torrent > HDD, mert nagy tárhelyet azzal érsz el.
Ha nincs, SSD, mert sokkal javítja a felhasználói élményt, reszponzívabb az egész rendszer - és nem is (sokkal) drágább már a merevlemeznél.
SSD-ból teljesen alap dolgokra 120GB is elég (Windows, Office, Chrome, 5-10 viszonylag nagyobb program, vagy max 1 játék. Videóból se sok fér rá.
240GB-ra már mehetnek videók, filmek (nem torrent mennyiségbe, de néhányat le tudsz menteni), nagy programok (VS, helyigényes célprogramok, Adobe programcsalád, stb) és akár 2-3 játék is ráfér.
5/6 |Orfeusz| válasza:
A legjobb persze a 240 SSD + 2TB HDD, de az viszonylag drága konstrukció, és nincs mindenkinek szüksége rá.
6/6 anonim válasza:
Én 240-es ssd-t használok és még 3 hdd-t. 2 1tb meg egy 500 gigás. mondjuk 240ssd + 1tb hdd is elég lenne de notikból is van hdd mindegy... szerintem ha most épít az illető gépet akkor először ssd-t vegyen, legyen rajta a rendszer kezdje el tele pakolni és amikor lesz pénze akkor hdd-t is vesz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!