Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb léghűtés 15....

Melyik a legjobb léghűtés 15. 000Ft-ig?

Figyelt kérdés

Fx9370 procira kellene.

Amúgy szerintetek melyik az a vga amit még kihajt ez a proci?

2016. nov. 18. 09:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Minden adott, csak a procim halt meg. 990X-es lap, 8Gb ram, van hűtés is jelenleg, csak kellene majd az erősebb. 30-ért már megvettem a procit.
2016. nov. 18. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Használtan van már 16-17 ezerért is olyan lap ami támogatja az fx9 et, újan 46-47 ből meg most kizárt hogy legyen bármi intel fronton ami ezt a procit megfogná. Esetleg használt fiatalabb i5, használt lappal, de az meg nem lenne korrekt összehasonlítás, a kérdező újan vette a 9370 et. Abba meg hadd ne menjek bele, hogy mennyire értelmetlen dolog a hűtés árát úgy számolni mintha a procihoz menne - ideális esetben több generáción keresztül használni fogod, olyan ez mintha a gépház árán rugóznál.

És nem, semmihez sem ajánlott a gyári hűtő, még mindig. Hangos, és szar, azt a 8-10 ezer forintot mindenképp érdemes rászánni minimum - tuningnál már vagy 25-30(léghűtésnél) vagy el is lehet felejteni a számottevő tuningot.

Ettől függetlenül persze én sem javasolnám senkinek nem hogy a 9370 et, de semmilyen fx et(esetleg ha nagyon alacsony a költségvetés, és tényleg mindenen spórolni kell), de nem kell ennyire elrugaszkodni a valóságtól csak azért mert vettetek egy pentium g t anyu pénzén.

2016. nov. 18. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Értem én, de hol közölte a kérdező, hogy a CPU-n kívül minden megvan?

Most már, hogy ezt közölte így már el is lehet felejteni a #9-es válaszom.

Persze hagynék azért némi kívánni valót, de perpillanat most megyek kockulni, szóval csitultság van.

2016. nov. 18. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!