Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopoknal meik a jo marka?...

Laptopoknal meik a jo marka? meg elfogadhato arban?

Figyelt kérdés

Asus,Hp,Acer,Toshibba?

Gondolom a legjobb a Dell,Lenovo

A Hp val mar szivott a haver eleg sokszor,5x kuldte mar vissza

2010. ápr. 29. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Acer nekünk bejött, 4 embert ismerek akinek az van, és nincs vele gond, bár marhára melegszik.
2010. ápr. 29. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez mind volt.. Legstrapabírobnak a HP bizonyult,szóval én csak HP-t vennék ha vennék újat :) Soha se volt baj vele és itteni körökbe se senkinek.

Báni kell vele tudni csak,mint minden gépel :-)

2010. ápr. 29. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Lenovo Dell HP business kategória gépei. Az hogy elfogadható ár ez így hülyeség. Valamit valamiért.

Business class gépek jobban ellenőrizve vannak, support van mögöttük, de ezek vitális melóra szánt gépek. Tehát megéri kicsengetni azt a 300 rugót hogy ne bukj 60 millát mert elszáll az adatbázisod. Akik munkára használják a notit ismerősök azoknak nincs 250 alatti gép.

Acer sem rossz de régebben nem volt normális szervíz magyarországon ezért ha baja lett akkor minimum az 1 hónap volt a javítás, cserekészüléket meg nem adnak (bár törvény miatt kötelező lenne, de mint mondtam magyarország. Amúgy Dell-el is volt ilyen, asztalt kellett csapkodni, viszont amikor kiderült hogy bíró a gép tulaja a szervíz vezetője ment elnézést kérni :-) )

Nekem Lenovo N500 van, consumer, 130 rugós volt. Ennyire tellett. Gari alatt 3 billentyű ment el. Szervíz 1 hét volt, pont rosszkor vittem, de szó nélkül csinálták.

Most másfél éves. Erőteljes tesztgép ,kb 10 oprendszer volt rajta nem számítva a virtuálisakat. Még megy.

2010. ápr. 29. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem az asus a legjobb középárkategóriában és adnak is rá 2 év garanciát én például ezt fogom jövő hónapban megvenni: [link]
2010. ápr. 29. 18:57
 5/6 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat

Meg annyit hogy meik a jobb a gt 320 vagy az ati 5650m grafikus kartya ? tervezo programokhoz,de meg egy jatek a gta IV amit jatszanak rajta. Autocad,meg hasonlo progik...

2010. ápr. 29. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem az ati a jobb
2010. ápr. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!