Viszonylag erősebb konfigurációt keresek, főleg videókártya terén. Ötletek?
Jelenleg QuadCore AMD Phenom IIx4 840 et használok ASRock N68C-GS4 FX alaplapon egy Nvidia Geforce GT 430 cal.
Minimális gamer vagyok, csak League of Legends-zel játszom. Ezzel a konfiggal low grafikán vagyok 120fps környékén. Minimális tudásommal nem igen merek kérdezés nélkül belevágni a fejlesztésbe.
Videókártya csere, az magával vonza a proci erősítést is?
Most kutakodtam egy kicsit:
AMD FX 4300 3.8GHZ 8MB 95W ezzel a procival Gigabyte PCIe GV-N730D3-2GI 2GB ez a vga?
Ebbe a lapba nem igazán van olyan proci amire megérné költeni(érezhető plusz sebesség mellett), fx ekből csak 95W ig támogat, komolyabb OC emiatt esélytelen. 4300 ra meg semmiképp, 15-20% a különbség, hogy egészen őszinte legyek úgy gondolom, hogy még a szerelésre szánt időt sem éri meg, nem hogy pénzt költeni erre a cserére. Fx6300 alatt semmire nem érné meg cserélned(vagy esetleg ha találsz használt 6 magos phenom ot, de fogalmam sincs milyen teljesítményük volt).
Rx460 nál mindegy a gyártó, szerencsére a sapphire csinálja a legjobb amd kártyákat, és pont az övék is a legolcsóbb úgyhogy nem nehéz döntés.
pl ő? Sapphire Radeon RX 460 2G D5 OC 1210Mhz 2GB DDR5
bár itt azért rákérdeznék hogy az interface az Interface: PCI-E3.0, az alaplapom meg ezekkel van ellátva 1 db PCIe x16 ,1 db PCIe x1 vel van ellátva. Valamint a memória foglalat DD3 as, az nem gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!