Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olcsó AMD config? (többi lent)

Olcsó AMD config? (többi lent)

Figyelt kérdés
sziasztok! eljött az ideje hogy leváltsam a mostani configomat viszont nincs rá nagy keretem mivel tanulok még de egy olcsóbb amd "gamer" configot szeretném hogy összeállitanátok nekem mert jobbnak találom árak tekintetében és csak egy proci vidikari alaplap 3 as kellene ami legjobb 60-70 ezer ért amit játszanék rajta az a lol fifa 17 (van jóféle procihűtőm) válaszotokat előre is köszönöm :)

2016. nov. 14. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%

vegyél egy ps4 mert ennyiért nem fogsz kapni gammer gépet ...

81000ft szokásos keresöben

2016. nov. 14. 19:18
 2/18 MGéza ***** válasza:
Szerintem inkább Intel legyen, ennyibe belefér az is, ha használt is jó. AMD oldalon újonnan egy X4 845k egy lap meg egy RX 460 férne bele, új Intelből G pentiummal kéne beérned. Tápodat sajna nem árultad el milyen van.
2016. nov. 14. 19:26
 3/18 anonim ***** válasza:
AMD-t venni most butaság, bármilyen olcsónak is tűnik. Egy G4400-as procival többet érnél mint bármely AMD-s darabbal.
2016. nov. 14. 19:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Első mint mondtam csak ez a 3 kell és szerintem lolozni ps4 én nem igen tudok meg nem igazán szeretnék költeni 20e ft játékokra. Rendben van benne valami amit leirtatok ha intel akkor lehet alaplapot nem is kellene cserélnem lga 1155 ös foglalatom van
2016. nov. 14. 19:31
 5/18 MGéza ***** válasza:
Konkrétan milyen lapod és procid van most?
2016. nov. 14. 19:33
 6/18 Lord Hidan ***** válasza:
az egy remek foglalat. Használtan jó processzorokat lehet bele kapni. Videókártya mehet újonnan is egy rx 460
2016. nov. 14. 19:39
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat zöld pacsi ment. Gigabyte h61m valami elfelejtettem a nevét:) 430w os tápom van eddig nem volt vele semmi bajom lehet cserére szorulna ha csak a videokártya ajánlott 450w os igényét nézzük. De akkor ez a config mennyire jó árához képest meg a fifa 17 el sem indul 2 magosokon jól tudom?
2016. nov. 14. 19:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Haszáltan nem tudom megoldani teljesen egyedül vagyok ebben a témában gondolok ott utalással lehetne megoldani fiatal korú vagyok újonnan lenne a legjobb :)
2016. nov. 14. 19:45
 9/18 MGéza ***** válasza:
Hát, rakatsz bele egy gen 3 i5-öt, azok 30000 körüli összegért kaphatóak és vga bőven lehet akkor még az Rx 460. Másik lehetőség, hogy veszel procit de mondjuk gen 2 i5-öt ami olcsóbb, valamint használt de némileg erősebb kártyát és tápot, ez utóbbiról jó lenne konkrétumot tudni, azt hogy idáig nulla terhelés mellett jól szuperált, kb semmit nem jelent).
2016. nov. 14. 19:47
 10/18 MGéza ***** válasza:
Mondjuk a 2 magos, feltételezem g pentiumod árából még bejön egy kisebb összeg, azt is bele lehet kalkulálni a keretbe szerintem.
2016. nov. 14. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!