Milyen gépházat tudnátok ajánlani jó hűtéssel max 40. 000Ft-ig?
Figyelt kérdés
Egy jó hűtéssel rendelkező gépházat keresek,lehetőleg legyen valami dizájn. Örülnék ha a merevlemezek kivehető rekeszben lennének és a videokártya helyét takaró lemezek visszatehetőek lennének.2016. nov. 12. 21:21
1/5 Camorri válasza:
Én most a Cooler Master MasterCase 5 -be vagyok belezúgva. Én a Pro-t szeretném beszerezni, de ha Te nem igényleg az extrákat amiket a Pro nyújt, akkor elég az alapverzió is.
Hűtéshez rendkívül jó, Dizájn alatt nem tudom mit értesz, mert ha futurisztikus kinézetet akarsz, az feljebbi árkategória, de pl a Pro-nak üveg az oldala, szóval az is jó lehet, ha olyat szeretnél...
És amúgy maga a gépház eléggé testreszabható, szóval nézd meg, hátha!
Itt egy link, egy tök jó bemutató videóról (magyar):
2/5 Lord Hidan válasza:
phanteks enthoo pro-nak most nagyon lement az ára vagy egy tizest
3/5 anonim válasza:
Fractal design define r5
Nzxt h440
Corsair carbige 400c
Be quiet silent base
Cooler master mastercase 5
Szemelyes kedvenc: thermaltake core p3 (nekem p5 van eleg jo "kis" cucc)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnéztem a videót eddig tetszik,de majd még utána nézek.A dizájn alatt meg csak arra gondoltam, hogy ne egy fekete doboz legyen.
2016. nov. 12. 21:30
5/5 A kérdező kommentje:
A többi gépháznak is utána nézek.Köszönöm a segítséget!
2016. nov. 12. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!