Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet, hogy a régi...

Hogy lehet, hogy a régi Nvidia 8800gts-nek 320Mb volt menü része, aero efektje, amit most vettem NvidiaGeforce210/1Gb-nak se menü része, se aeroja nincs?

Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit értesz "menü rész" alatt, de ha fent van a driver, akkor Geforce210-zel is kell lennie Aeronak, feltéve, hogy Windows Vistát vagy 7-et használsz. Próbáld meg átállítani a témát alapra majd vissza Aerora, néha a Windows nem veszi észre magától driver telepítés után, hogy már mehet az Aero.
2016. nov. 12. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt írja a hiba kereső, hogy nem támogatja az aero-t az illesztő program. Akkor belevágok egyet. És egyszer feltűnt a start menübe a menü programja, azóta nem. Furcsa nekem ez.
2016. nov. 12. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Feltelepítetted az nvidia.com-ról letöltött drivert?
2016. nov. 12. 22:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Onnan nem, az update programmal frissítettem, de azt írta, hogy nem kell frissíteni. De még megpróbálom a honlapról.
2016. nov. 12. 22:16
 5/8 BM-Striker ***** válasza:

Távolíts el az előző divert, és rakd föl az újat.

Egyébként a GT210 jóval gyengébb a 8800-nál. A GT240 hozta kb 320mb-os GTS szintjét.

2016. nov. 12. 22:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát feltelepült, a update experience programmal csináltam, de nem jó, nem támogatja se az aerot, se nincs saját menü része, ahol be lehetne állítani a dolgokat :(
2016. nov. 12. 22:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért van ez, de ma ahogy bekapcsoltam a gépet, a rendszer(bios)tiltva volt a gpu, pedig tegnap engedélyeztem. Újra kellett indítanom, engedélyezni. Akkor jó volt, de viszont ránéztem az eszköz kezelőnél a gpu-ra, meglepetésre azt írja az illesztő programnál, hogy nincs illesztőprogram, vagy nem szükséges telepíteni.

Most mi erre a megoldás? Köszi.

2016. nov. 13. 09:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Na jó lett! Ma ismét telepítettem egy frissítést a gépemen levő experience programon keresztül, ahol bejelentkeztem és egy 320mb-os drivert feltelepített, ebbe a 3D is benne van, ami az aerot csinálja, jó minden most már :)
2016. nov. 13. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!