Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rendeltem az iponról, rossz...

Rendeltem az iponról, rossz alaplapot küldtek, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Rendeltem az iponról a gépembe egy két alkatrészt, köztük alaplapot is. Az alaplapból a ddr3 verziót küldték, én pedig a ddr4-est rendeltem. Felvettem velük a kapcsolatot, telefonos ügyintéző bunkó volt, de mondta hogy írjam meg e-mailbe, megtettem, visszaírták hogy küldjem vissza. hétfőn jönnek érte. olvastam róluk egy két negatív kritikát. mire számíthatok? Viszont fogom még látni?
2016. nov. 11. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:

PCX-nél én mindig kaptam elektronikus számlát.

Ha az emailre ment termék neve más, mint amit te kaptál, akkor kötelesek cserélni bármiféle felár nélkül.

Biztonsági okokból fényképezd le a monstanit, illetve mentsd le az igazolást és az emailezést is, ha nagyon tökölődnek, akkor meg mondd vissza a vásárlást (elállási jog, 14 napig érvényes, [link] ) és vedd meg PCX-nél, aqua-ról stb.

2016. nov. 11. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!