Tudnátok ajánlani egy jó VGA kártyát 90 000Ft alatt?
Figyelt kérdés
AMD FX8350 CPU-m van
550W-os tápom. Jelenleg egy R9 270X VGA van a gépemben ezt szeretném nagyobbra cserélni
AMD-re és nVidia kártyára is nyitott vagyok.
RX480 vagy GTX 1060-on gondolkoztam.
2016. nov. 11. 05:52
1/4 anonim válasza:
Ha a régieket nem számoljuk, akkor RX 470, 480, GTX 1060, és ha majd megjelenik, 1060Ti. Ha a régebbieket is számoljuk, akkor állítólag a Fury manapság elég jó áron van, bár nem tudom, a te kereteden belül-e.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából mindegy nekem Csak mostanában nem nagyon tudtam követni a VGA piacot. Tehát lehet régebbi is. Ár trljesítmény arányban szeretnék megfelelőt. Természetesen elegendő VRAM-mal és azért DX12 és Mantle (vagy mi van most helyette) támogatással. a lényeg hogy a Battlefield 1-et és hasonlókat Full HD felbontáson max beállításokkal vigye. megfelelő képsebesség mellett.
2016. nov. 11. 06:00
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!