Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond (többi lent)?

Mi lehet a gond (többi lent)?

Figyelt kérdés

Sziasztok a segítségeteket kérném! A gondom:

Config:

Nvidia GeForce GTX 960 4gb OC Edition

Intel Core i5-6500 CPU 3.20GHz

8gb RAM

Monitorom: BenQ GL2460 (60Hz) 24" 1920×1080 a legnagyobb felbontás.

Windows 10 Pro 64-bit alatt fut a gépem. CS:GO-ban Közepes felbontáson (kivéve az árnyékot) 150-190fps-t kapok és gyakran egy-egy közösségi szerveren ahol többen vannak lemegy 100 alá is 1-2 smoke után.

[Nincs energiatakarékos üzemmódra állítva.]

Nem tudom milyen adatokat kéne még leírnom , de kérlek benneteket segítsetek.

Sziasztok a segítségeteket kérném! A gondom:

A CS:GO nem fut olyan fps-el amit a videóban mutattatok , sőt még hasonlóval semi és egy kicsivel jobb a pc configom.

Config:

Nvidia GeForce GTX 960 4gb OC Edition

Intel Core i5-6500 CPU 3.20GHz

8gb RAM

Monitorom: BenQ GL2460 (60Hz) 24" 1920×1080 a legnagyobb felbontás.

Windows 10 Pro 64-bit alatt fut a gépem. CS:GO-ban Közepes felbontáson (kivéve az árnyékot) 150-190fps-t kapok és gyakran egy-egy közösségi szerveren ahol többen vannak lemegy 100 alá is 1-2 smoke után.

[Nincs energiatakarékos üzemmódra állítva.]

Nem tudom milyen adatokat kéne még leírnom , de kérlek benneteket segítsetek.

Tudom ez elég szűk leírás , de kérlek titeket írjátok le amit kihagytam és pótolva lesz!

https://www.youtube.com/watch?v=1zptTgv2BTM A videóban bőven jobb fps-t kaptak 250-270 , mint az én PC-mnél kapok 130-170 igazából pontosan nem is tudom megmondani mivel nagyon ingadozó.

2016. nov. 10. 17:35
 1/3 anonim válasza:

Amíg 60 fps fölött vagy addig nincs baj.

Ha nem akad a játék akkor nem kell vele foglalkozni.

2016. nov. 12. 13:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Hanem , hogy a gépem többre lenne képes még sem azt teljesíti. Ha ennyire képes beérem ennyivel , de ha többre képes ne lustaságom miatt veszítsek 80 fps-eket.
2016. nov. 12. 19:11
 3/3 anonim válasza:

Próbáltad másik játékkal is? Mert ha csak a cs:go akkor lehet hogy csak beállítás vagy esetleg driver probléma lehet.

Nézd még ezeket: milyen felbontáson van a játék,V sync be van-e kapcsolva és hogy minden driver a legújabb ra van e frissítve.

2016. nov. 13. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!