Szeretnék venni egy asztali (gamer) gépet és egyenlőre nem tudom a internetet megoldani hogy LAN kábelel hozam! Van valami meg oldás? USB wifi?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 19:27
1/9 anonim válasza:
Vagy:
-PCI sínbe helyezhető kártya
-WIFI-s alaplap (eleve van benne egy vevő egység, csak össze kell hangolni a routerrel és már megy is)
2/9 anonim válasza:
Éééééés, igen, van USB-s wifi is.
3/9 P.O.C. válasza:
Asztali gépbe tudsz venni, USB vagy PCI/PCI-E Wi-Fi -t.
Persze a ping -ed magasabb lesz.
4/9 anonim válasza:
De gamingre nem tudom, mennyire jó a wifi
5/9 P.O.C. válasza:
Sőt hogy egy harmadik lehetőséget is mondjak, akár egy használaton kívüli Wi-Fi routert is be lehet állítani, hogy fogja a Wi-Fi -t és LAN -on továbbítsa a gépnek. Persze ez típus függő, és leggyakrabban csak okosított firmware -el tudják.
6/9 P.O.C. válasza:
Vagy PowerLine adapter pár, amivel az elektromos hálózaton keresztül csinálsz LAN -t. Persze ha a pénz nem számít, mert viszonylag drágák, 10 ropinál kezdőnek, de ott a ping nem probléma.
7/9 anonim válasza:
Lehet WIFI-n játszani, de nem ajánlatos nagyon komolyan venni még akkor se, ha 3-as erősségű a jelzés.
Én toltam így kb 4 hónapig anno...
3-as jelerősséggel is 90-es pingem volt...
Kábelen a max ilyen 48 szokott lenni, az már játszaható igen csak, de ilyen 20-25-nek még inkább örülnék.
8/9 anonim válasza:
Bocs, valami van a billentyűzetemmel már megint....
Szóval:
"3-as jelerősséggel is 90-es pingem volt... "
Ezt javítanám
"3-as jelerősséggel is 90-170-es pingem volt...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszőnőm!
2016. nov. 9. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!