Hogy tudom visszaállítani, megmenteni a vincseszter adatait?
Figyelt kérdés
Legutóbbi bekapcsoláskor vettem észre, hogy 10%-os a kondíciója, de vannak rajta adatok, nem tudom, hogy mi veszhetett el. Van egy-két feltűnően üres mappa. Nagyon fontos lenne, hogy teljesen azzal a mappaszerkezettel minden, a legapróbb fájlt is visszaállítsam. Mit tehetek? Van, amit nem tudok másolni sem. 2 TB-os a vincseszter.2016. nov. 8. 18:42
1/4 anonim válasza:
Veszel egy másik 2 terás hdd-t és átklónozod egy CloneZilla-val.
2/4 anonim válasza:
A leírtak alapján a merevlemezed rossz szektorokat tartalmaz, gyakorlatilag otthon esélytelen a teljes helyreállítás.
Amennyiben a merevlemezed nagyon fontos üzleti adatokat tartalmaz, vannak ezzel foglalkozó cégek:
Nyilván ezek a cégek nem lakossági árfolyamokon dolgoznak.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Én házilag szeretném megoldani, mert túl sok nekem a céges segítség díja.
2016. nov. 20. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!