Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XFX videókártya jó választás...

XFX videókártya jó választás lenne?

Figyelt kérdés
XFX RX 470 4GB-os kártyát néztem ki egy i5-6500 mellé. Sajnos most csak egy ilyen karira futná, meg az az igazság nem is vagyok nagy gamer, de szeretnék pár játékot kipróbálni, amire eddig nem volt lehetőségem. Jó lenne ez a kártya egy "mezei" játékosnak, vagy nézzek ebben az árkategóriában (~65ezer) mást?
2016. nov. 7. 16:39
 1/9 Lord Hidan ***** válasza:
Elég minden mai játékra magas beállítások mellett jó választás i5 mellé. XFX meg remek hűtéseket csinál.
2016. nov. 7. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen.Csak a garizatatás nem valami jó XFX esetén mert nincs a közelben szerviz(Amerikába kell küldeni),de minden másban teljesen rendben van.(hűtés jobb mint a kategóriájában bármelyik gyártónak)
2016. nov. 7. 16:48
 3/9 Lord Hidan ***** válasza:
#2 de legalább már nem csak 1 évet vállalnak mint eddig tették
2016. nov. 7. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
#3.Azért a 3 év mégis csak jobb.
2016. nov. 7. 16:58
 5/9 A kérdező kommentje:
XFX TS 550W is jó választás mellé?
2016. nov. 7. 16:59
 6/9 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

A kártyáról magáról itt egy review:

https://www.youtube.com/watch?v=y7OTU3NgDzY

És itt egy unboxing ,hogy megnézd a csomagolást mert az is számít: https://www.youtube.com/watch?v=MGP1jRIbbqc

Én is egy XFX VGA-t nyúzok, szintén Black Edition-t. Egy HD5850-et, mivel refhűtős ezért a hűtésről nem tudok neked hiteles infót mondani, ahogy én észrevettem, nagyon jól dobozolnak az XFX-nél, nem olyan mint a sapphire. Mondjuk megnézve a videót, egy egyszerű kartonba van beletéve a kártya, furcsa nekem a hd5850-hez gyárilag adtak minden isten nyilát, kábelt átalakítót, Assassin's Creed-et, CD, ilyen-olyan user manualt. Hát akkor ez egy visszalépés.

2016. nov. 7. 17:08
 7/9 Lord Hidan ***** válasza:
Egyébként ilyen ledes ventiket adnak hozzá vagy külön kell venni? Mert ahogy nézem mindegyik külön dobozba van :D
2016. nov. 7. 17:15
 8/9 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Igen, jó lenne.
2016. nov. 7. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó választás.Jó hűtője van!

Külön kell venni.De tudomásom szerint csak a Bestbuy nevű shopban lehet kapni Amerikában

2016. nov. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!