Ventilátor vezérlő ilyen ventiket szabályoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy vettem egy számítógép házat amihez gyárilag 5 ventilátor volt viszont ebböl 4 molex csatlakozós ráadásul mind a négybe csak a tápkábel van bekötve(a +,-, a fordulat az nincs) És a legtöbb ventilátor vezérlőnek a csatlakozója 3 pines csati amit még egy átalakítóval meg is tudnék oldani viszont abba mind a három kábel be van kötve. És így nem tudom hogy fogja e szabályozni a ventiket.
A válaszokat előre is köszönöm.
2016. nov. 7. 13:25
1/4 anonim válasza:
A zalman ventilátorok egyébként is rossz minőségűek, így egyszerűbb lenne az összes ventilátort úgy kicserélni, ahogy van.
2/4 Lord Hidan válasza:
Előző +1 én dobtam ki őket egyből és cseréltem le gyári nzxtkre.
3/4 A kérdező kommentje:
Mit értesz rossz minőségű alatt? Hangos? Hamar tönkremegy? vagy mit?
2016. nov. 7. 17:37
4/4 anonim válasza:
Így van, hangos, hamar tönkre megy és gyenge a légáramlása. Nyilván be lehet etetni az emberekkel, hogy 5 ventilátor az mégis csak több, mint 2, de attól még nem lesznek jó minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!