Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért van az ha a Win.10-es...

Mért van az ha a Win.10-es gépbe bedugom a mikrofont (Trust Starzz) akkor elkezd recsegni de ha egy win.7-es gépbe bedugom akkor nem?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem a Media Markt-ba és ebbe a hibába futottam bele.

2016. nov. 5. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha usb-s akkor lehet rossz foldeles az oka, ha jackes akkor foleg, vagy gagyi hangkartya. Nem a rendszertol fugg, hogy zajos jelet ad-e.
2016. nov. 5. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
3,5 mm-es jack, új hangkárya. A másik gépem meg egy Asus 3ee PC ami egy notebook. És nemrég vettem 1 hete kb. Most vigyem vissza? Mert ha úgy van akkor vissza viszem.
2016. nov. 5. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Laptopokban eleg ritka a minosegi hangkartya, szoszerint vadaszni kene ra, de a gyartok ritkan irjak le, hogy milyen kerul bele. Egy jobb usb-s hangkkartya segithet ezen, sajnos azokat nem ismerem annyira, hogy ajanljak is konkretat.
2016. nov. 5. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet forditva ertelmeztem, tehat a laptopon jobb a hang? Mert az meglepo akkor. Ha igen, akkor probald ki, hogy az asztali gep fem reszet egy drottal mas femhez (pl radiatorhoz) erinted (foldeled) ideiglenesen, eltunik a zaj?

Igen-> rossz a foldeles az aramhalozatban, nem a mikrofon a rossz.

Nem-> a hangkartyanak vagy a mikrofonnak van baja, csere segithet rajta.

2016. nov. 5. 22:42
 5/6 A kérdező kommentje:

ViperM

Kártyának semmi baja mert az zsír új.

Majd lesz egy új gépem és azon a kártyán kíváncsi vagyok hogy lesz e ilyen vagy nem.

Ha nem tényleg a kártyával volt a gond.

Ha igen akkor vissza viszem a Mediába blokkal együtt a mikrofont.

De minden képen megpróbálom ezt a drótos dolgot.

2016. nov. 5. 23:53
 6/6 A kérdező kommentje:

amugy a kis notbookomba ezek vannak:

Amd high definition audio device

Realtek high definition audio

2016. nov. 5. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!