Intel I5 6500 mellé milyen alaplapot vegyek?
h110,h170,z170
Attól függ mennyi a keret.
No off: miért csak asus?
Általaban msi b150 mortart szoktunk hozzá ajánlani
Egy keretet mindenesetre mondhatnal
Egyébként nem értem sosem ezt a B alaplapot gamingre mániát. B az üzleti alaplap, nem gaming.
Ez például szerintem erősebb gamingre, mint B-k.
hupsz, fanboyba botlottunk?
Még ott tartasz, hogyha szomszéd Józsinak elromlik az Asrock lapja mert codegen tápra kötötte akkor az egész Asrock vállalat szar? (az Asrock itt példa, MSI, giga stb. bármit írhattam volna)
Másik kedvenc mikor az "AMD vga-t csak AMD procival" f_szságot hozzák elő. Akkor akinek nVidia kártyája van az kösse föl magát fentebb említett Józsi almafájára, mert az nVidia nem gyárt procikat vagy hogyvanez?
napi "elegemvolt" rovatunkat olvashatták, köszönöm a figyelmet.
Ha nem akarsz raid-ba kötni ssd meg nagyon sok hdd-t akkor elég a H110. Tökéletesen kezeli a 1151-es cpukat nem olyan mint a 1150-ben hogy i5 mellé ajánlott h97, itt teljesen elég egy pl.: Asus, H110-es 14.000Ft körül semmi hátrányt nem fogsz érezni játékok közben, ugyan annyi garancia van rá mint egy 170-es lapra 3év az Asusnál.
Ha pedig kellenek az extrák akkor H170 pl: amit személyesen használok MSI H170 Gaming M3. De ebből is van Asus is ami sokat tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!