Most vettem laptopot és nem akarja rendesen használni a videokártyát. Valaki tud segíteni?
Egy Acer Aspire E5-573G-37PQ tipusú gépről van szó (Intel i3-5005U, 4GB DDR3 RAM, Nvidia GeForce GT920M 2GB DDR3).
1) Ha az Nvidia kártyát használom egy idő után (kb. 5-10 perc, volt már játék közben is de elég random módon) kék halált kapok. A hibaüzenetek mind a driverre mutatnak de nem tudom mit kéne vele csinálni azon kívül hogy lecserélni (próbáltam már a legfrissebb verzióval meg az Acer honlapján lévővel, mindkettővel szar). Oprendszert eddig próbáltam Win10-et és Win8.1-et, mindkettőt 32 biten, majd kipróbálom 64-gyel is.
2) Az Intel HD Graphics 5500-as (amivel egyébként normálisan működik a rendszer) folyamatosan lefoglal magának másfél giga ramot, ami elég zavaró tud lenni ha meg is oldódik az első probléma.
Előre is köszi a segítséget!
kevés a memoriád benne ...
2X 4GB kell bele ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!