Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A GTA 5 szaggat. Lehet a tört...

A GTA 5 szaggat. Lehet a tört verzió az ok?

Figyelt kérdés

A gépem:

Processzor: Intel Core i5 4460 (ref. hűtés)

Videokártya: GIGABYTE GeForce GTX 970 OC 4GB GDDR5 256bit PCI-E (GV-N970TTOC-4GD)

RAM: Kingston KVR16N11S8/4 (4GB) x2

Alaplap: Gigabyte H81M-S2PV (SOCKET 0)

Táp: EVGA SuperNova NEX750B

HDD: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX

Ház: Sharkoon DG7000 (3x sharkoon ventivel)

Hűtés: 1x Corsair Led edition

1080p-n játszok LG LED 22M35 60 Hz monitoron, max beállítások mellett.

Tehát alapvetően a gépemnek bírnia kéne, mégis ha autóval megyek, nagy sebességnél húz.

Olyan mintha egy pillanatra slow-motion-be kapcsolna, majd visszaáll, és ez ismétlődik folyamatosan.

Én a tört verzióra gyanakszom, t*orrentről töltöttem le.

Szerintetek mi lehet?

2016. nov. 3. 21:02
 1/9 Lord Hidan ***** válasza:

Élsimítást meg mindent felhúztál maxra? Mert akkor nem csoda hogy ha nem bírja.

Szedd le skidrow-ról az 100% hogy működik. Miután kipróbáltad vedd meg.

2016. nov. 3. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz?

Nvidia PCSS, és az FXAA "ON"-ra van rakva.

Egyébként ha lentebb veszem a grafikát (pl.: texture quality - Normálra), akkor is ezt csinálja.

Nekem Reloaded van, a Skidrow miért lenne jobb?

2016. nov. 3. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet a kevés memória(8gb nem túl acélos), vagy amit az első válaszoló is írt, ez a kártya mindent felhúzva nagyon harmatos ehhez a játékhoz. Nekem fury m van, és azon is hajlamos leesni 45 re mindent felhúzva(advanced fülön belül minden kikapcsolva, 1080p n, AA nélkül mert szvsz ennél a játéknál csúnya az MSAA, viszont a resolution scale t feltoltam 1.25 re).
2016. nov. 3. 21:51
 4/9 Lord Hidan ***** válasza:
Azért 8gb ram bőven elég a gta-hoz. Én 1440-pn játszok r9 390-el msaa x4-el de bőven elég neki a 8gb ram.
2016. nov. 3. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:
"bőven" - gondolom azt érted ez alatt, hogy mindent bezársz a háttérben, és csak a játék fut. Úgy valóban elég, minden más esetben swappeléshez vezet.
2016. nov. 3. 22:13
 6/9 Lord Hidan ***** válasza:
Egy chrome még megy alatta. De mi kéne menjen még játék alatt? Ha játszik az ember nem kezd el közbe 4k-s videót nézni
2016. nov. 3. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
A 4k s videó a vramba menne, az kevésbé lenne problémás. Egy chrome, ha meg van nyitva pl fb 6-8 órán keresztül lazán benyel 1,5-2gb ramot(az az egy tab, nem az összes!), a gta meg singleben elcsócsál 6 gb t minden gond nélkül(multiban lehet számottevően több is), és a rendszerről még szót sem ejtettünk. 8gb ram ma már a minimum ha játszani akarsz, vitán felül, az hogy "bőven elég" egy nagyon, nagyon optimista kijelentés.
2016. nov. 3. 23:08
 8/9 Lord Hidan ***** válasza:

Kinek mi a minimum. Nekem mert gépigény azt írja még nem lesz.

Gondolom neked 16gb ramod van. Nézd meg mennyit eszik gta közben. Majd szedd ki az egyik 8as modult és nézd meg utána.

Sokkal lejebb esik a ram fogyasztás.

2016. nov. 3. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
16gb ramom van, de nem a gta miatt, hanem mert munkára használom a gépem elsősorban - megjegyzem próbáltam kevesebb rammal, 8 és 12gb között ég és föld volt a különbség, teljesen megszűnt a swappelés. 16 nál már valóban nincs érzékelhető különbség.
2016. nov. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!